Produkter

  Rettich staver   Gulrot revet   Melon honning biter   Løk i båter   Isberg kuttet 10mm   Sellerirot julienne (små staver)

Grønt

Grønnsaker er kulturplanter der deler av planten brukes rå, kokt eller stekt på grunn av sin smak og sitt næringsinnhold. Grønnsaker er rike på nyttige karbohydrater som gir et tilskudd av viktig energi til kroppen, samtidig som de tilfører nyttige kostfiber, mineraler og vitaminer. Grønnsaker gir volum til kosten og virker derfor mettende. De er saftige og tilfører maten sødme på en gunstig måte. Tilberedt på riktig vis kan grønnsaker være et høydepunkt i hvert enkelt måltid.

Salat

Alle salater en god del fiber som er bra for fordøyelsen. - Også jern, kalsium, C-vitamin og folat er viktige byggesteiner for kroppen vår.

Frukt

Frukt er i botanisk definisjon en blomsterplantes organ for spredning av frø. Frukt er vanligvis de frøholdige delene som er søte og spiselige i naturlig tilstand som f.eks. eple og banan, men kan og være noe som trenger videre foredling som f.eks. oliven. Frukt er en kilde til mange næringsstoffer og er vanligvis rike på vitamin C og fiber. Utbudet av frukt i sesong er enormt og bruksområdene er uendelige. Bruksområder: snacks, topping, fruktfat, matlaging, vineger, alkoholholdige drikker, smoothies, juice, tørking, olje, smaksetting osv.

Kontakt oss